office

BUSINESS CONSULTANCY

Asponte BV levert in de persoon van Jeroen Geurtsen diensten op het gebied van verbeteren van de bedrijfsvoering van uw organisatie en deze weerbaar te maken tegen de veranderende wereld.

Alhoewel Jeroen de leidende rol kan hebben in een dergelijk traject, is zijn doelstelling om zo snel mogelijk uw organisatie in de staat te krijgen waarop die het zelf ook kan. Naast de leiderschap en coaching, kan dat ook door het geven van training. Jeroen is

  • APMG Accredited trainer Managing Benefits™, Enterprise Big Data Professional®, Stakeholder Engagement, Lean Six Sigma®, OBASHI®, BiSL®, ABC Scrum Master®, AgilePM®, AgileBA®
  • AXELOS Accredited trainer PRINCE2®, MoV®, MoP®, experienced trainer ITIL®
  • Scaled Agile Framework® Certified Agile Change Agent/SPC and trainer Leading SAFe®

APMG-International Lean Six Sigma, Managing Benefits™ and Stakeholder Engagement© are trade marks of The APM Group Limited; APC Scrum Master®, AgileBA® and AgilePM© are registered trademark of Agile Business Consortium Limited; BiSL® is a registered trade mark of ASL BiSL Foundation; OBASHI® is a registered trademark of OBASHI Ltd; Enterprise Big Data Professional® is a registered trademark of Big Data Framework B.V.; PRINCE2®, MoV®, MoP® and ITIL© are registered trade marks of AXELOS Limited; Scaled Agile Framework® and SAFe® are registered trademarks of Scaled Agile, Inc. - All rights reserved.

 

COACHING EN INTEGRATIE IN ONZE SAMENLEVING

Asponte levert in de persoon van Alexandra Geurtsen diensten op het gebied van coaching voor zelf-bewust wording en stress-verwerking, basisonderwijs en onderwijs in de Nederlandse taal. Alexandra is gecertificeerd Effortless Coach® en onderwijzeres. En als vrijwilligster aangesloten bij de Stichting Buddy Netwerk.

Effertless Coach® is geregistreerd bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches

 

INTERIEUR ONTWERP EN INRICHTING

Asponte BV levert in de persoon van Alexandra Geurtsen via Asponte InDesign en met Nin de Graaff via NinDesign diensten op het gebied van het ontwerpen van een bedrijfs- en woninginrichting en het organiseren van het uitvoeringsproject.